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One of the Guardian's Best Books on Food of 2017
Shortlisted for the Fortnum and Mason's Debut Food Book Award
Winner of World Gourmand Award for Food Writing.
'A work of rare joy ... I could not love it more' SARAH PERRY.
'A cookbook for readers' NIGELLA LAWSON.
Paddington Bear's marmalade, a Neopolitan pizza with Elena Ferrante, afternoon tea at Manderley... Here are 100 delicious recipes inspired by cookery writer Kate Young's well-stocked bookshelves.
From Before Noon breakfasts and Around Noon lunches to Family Dinners and Midnight Feasts, The Little Library Cookbook captures the magic and wonder of the meals enjoyed by some of our best-loved fictional characters.
'If food can comfort, so can books' THE GUARDIAN.
'Bringing together two of our greatest loves, food and books ... An absolute joy' STYLIST.
'Has great charm and is a very good read ... Part of the delight is in seeing what Young has come up with' DIANA HENRY.
Klappentext:
Ein Fest für Bücherfreunde und Geniesser.
Einmal von Paddington Bärs Marmelade naschen? Oder doch lieber ein Stück neapolitanische Pizza, wie sie Elena Ferrante für »Meine geniale Freundin« ersonnen hat? Und wie mag wohl das Hühnchen in Estragon aus »Anna Karenina« schmecken? Das Little Library Cookbook ist eine Sammlung unwiderstehlicher Rezepte, inspiriert von den schönsten Romanen der Welt, zusammengestellt von einer leidenschaftlichen Köchin und Leserin.
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Das Buch befindet sich in einem Regal.