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'LEON was the first restaurant on the high street to pay attention to a new way of eating - championing gluten-, dairy- and sugar-free food. We've always done it. It's always done us and our customers good. Now it's time to stop it being a secret.' - John Vincent, LEON co-founder
Each recipe in this beautiful cookbook is completely gluten-, dairy- and refined sugar-free, with many following a 'paleon' formula (LEON's version of Paleo). From recipes for gluten-free Spaghetti Vongole to chocolate beetroot cake, breakfast dahl to chicken and olive tagine, this book contains recipes for every meal of the day and every occasion, and proves that a free-from menu can be utterly delicious.
** Newly revised and improved ebook edition, optimized for both small- and large-screen devices **
Nahrungsmittelunverträglichkeiten und Lebensmittelallergien sind auf dem Vormarsch, mittlerweile sind davon ca. 10 % der Bevölkerung betroffen. Meiner Meinung nach ist ein wesentlicher Grund dafür, natürlich neben der genetischen Disposition, der Konsum von Fertignahrungsmitteln und den darin enthaltenen Zusatzstoffen.
Die britische, mehrfach ausgezeichnete Fastfood-Kette LEON, die in ihren Filialen gesunde Gerichte, deren Zutaten aus natürlichem, kontrollierten Anbau stammen,...