Buch

Leon: Leon Fast & Free - John Vincent, Jane Baxter

Leon: Leon Fast & Free

von John Vincent Jane Baxter

'LEON was the first restaurant on the high street to pay attention to a new way of eating - championing gluten-, dairy- and sugar-free food. We've always done it. It's always done us and our customers good. Now it's time to stop it being a secret.' - John Vincent, LEON co-founder

Each recipe in this beautiful cookbook is completely gluten-, dairy- and refined sugar-free, with many following a 'paleon' formula (LEON's version of Paleo). From recipes for gluten-free Spaghetti Vongole to chocolate beetroot cake, breakfast dahl to chicken and olive tagine, this book contains recipes for every meal of the day and every occasion, and proves that a free-from menu can be utterly delicious.

** Newly revised and improved ebook edition, optimized for both small- and large-screen devices **

Rezensionen zu diesem Buch

Eine Bereicherung für jede Küche

Nahrungsmittelunverträglichkeiten und Lebensmittelallergien sind auf dem Vormarsch, mittlerweile sind davon ca. 10 % der Bevölkerung betroffen. Meiner Meinung nach ist ein wesentlicher Grund dafür, natürlich neben der genetischen Disposition, der Konsum von Fertignahrungsmitteln und den darin enthaltenen Zusatzstoffen.

Die britische, mehrfach ausgezeichnete Fastfood-Kette LEON, die in ihren Filialen gesunde Gerichte, deren Zutaten aus natürlichem, kontrollierten Anbau stammen,...

Weiterlesen

Weitere Infos

Art:
eBook
Sprache:
englisch
Umfang:
304 Seiten
ISBN:
9781840917543
Erschienen:
Januar 2017
Verlag:
Octopus
0
Noch keine Bewertungen vorhanden

Rezension schreiben

Diesen Artikel im Shop kaufen