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A rich trove of contemporary global Jewish cuisine, featuring hundreds of stories and recipes for home cooks everywhere
The Jewish Cookbook is an inspiring celebration
of the diversity and breadth of this venerable
culinary tradition. A true fusion cuisine, Jewish
food evolves constantly to reflect the changing
geographies and ingredients of its cooks.
Featuring more than 400 home-cooking recipes
for everyday and holiday foods from the Middle
East to the Americas, Europe, Asia, and Africa
- as well as contemporary interpretations by
renowned chefs including Yotam Ottolenghi,
Michael Solomonov, and Alex Raij - this
definitive compendium of Jewish cuisine
introduces readers to recipes and culinary
traditions from Jewish communities the world
over, and is perfect for anyone looking to add
international tastes to their table.
Das Jüdische Kochbuch von Leah Koenig
Dieses Kochbuch ist ein Traum. Die Aufmachung und der Einband sind sehr hochwertig, sodass ich dieses Kochbuch sehr gerne zur Hand nehme, um darin zu blättern.
Über 400 leicht zuhause nachkochbare Rezepte. Diese stammen aus dem Nahen Osten, aus Nord-, Süd- und Mittelamerika, Europa , Asien und Afrika und machen die Jüdische Küche zu einer wahren Fusionsküche.
Dieses Kochbuch ist in:
Legende
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